Behöver du hjälp?

Yacht Club Wellness Collection

119 kr
Inkl. skatt
- +
Gör ankar för här kommer en hälsogåva med en stänk av sjöbris. Yacht Club Wellness Collection är en samling noggrant utvalda hudvårdsprodukter. Dessa produkter är mycket elegant förpackade i en båtlivsinspirerad box. En presentidé som är en njutning för både kropp och sinne. Perfekt att ge bort till personen med havet som stort intresse.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Beskrivning

Styrbord. Barbord. Kasta loss och lätta ankar. Ord vars betydelser alla sjömän, och kvinnor, har stenkoll på. Huruvida sjöfolket tar hand om sin hud lika bra som de har koll på båttermer låter vi vara osagt. Men alla kan vi behöva rå om oss själva då och då. Ett alldeles utmärkt sätt att ta hand om sig själv är att ta hjälp av hudvårdsprodukter. Har dessa produkter också en koppling till havet blir dem en klockrent present att ge bort till en sjöman/kvinna. Som Yacth Club Wellness Collection till exempel. En bättre present till någon som älskar båtliv och havet blir svårt att hitta. Förutom att detta hudvårdsset innehåller allt man behöver för att både kropp och sinne ska njuta är dess förpackning en fröjd för ett sjömansöga. Den eleganta förpackningen är båtlivsinspirerad och färgad i havsblått och vågsskumsvitt. Innehållet vars förpackningar följer samma tema består av hudvänliga och väldoftande spa-produkter; djuprengörande gel, väldoftande duschtvål, body butter, återfuktande lotion, och en mjuk svamp. Allt till synes inspirerat av en frisk havsbris. En perfekt present till den som älskar havet. Även en riktigt bra gåva att ge bort till landkrabbor som kan uppskatta högkvalitativ hudvård.

Detaljer

  • Doft: havsbrisen
  • Presentpapper : 340 x 195 x 65 mm
  • Innefattar: Dekorativa ankare, djuprengörande gel 70ml, Shower Gel 100 ml, Body Lotion 70ml, svamp 25g, Body Butter 50ml

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-10-19T16:19:35+00:00