Behöver du hjälp?

Voodoo-Fussball

135 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
En present till fotbollsfans som gör allt som står i dennes makt för att laget ska vinna! När fotbollslaget ligger i underläge drar man helt enkelt på lagtröjan och sticker nålen i motståndaren – allt för att hjälpa sitt lag till seger!

Other customers bought

Beskrivning

Den perfekta presenten till alla dedikerade fotbolls fans! Det finns en rad totem och saker som visar stöd och bringar tur. Allt från halsdukar, strumpor och tröjor. Men ingen av dem lika kraftfull som det här kittet med voodoo-bordsfotboll. En gåva till alla de där vars humör går upp eller ned beroende på hur det går för deras favoritteam. När matchen är igång gäller det att vara aktiv för att kunna hjälpa till i rätt ögonblick. Ta fram motståndarlagets matchtröja och sätt den på medföljande voodoo-docka. Följ instruktionerna och använd den medföljande nålen. Kanske råkar en spelare nu ut för en plötslig andfåddhet, missar en spark eller filmar så tydligt att det blir ett rött kort och raka vägen till avbytarbåset. Må bästa… lag vinna!

Detaljer

  • Nål medföljer
  • 18 tröjor: Berlin, Dortmund, Wolfsburg, Hamburg, Karlsruhe, Frankfurt, Stuttgart, Nürnberg, Rostock, Leverkusen, Hannover, Bochum, Duisburg, Schalke, München, Bremen, Cottbus och Bielefeld
  • Anvisningar finns på förpackningen
2020-09-22T19:17:11+00:00