Behöver du hjälp?

Skumbad med färgväxlingar

65 kr
(217 kr / l) Inkl. skatt
- +
Tappa upp badvattnet och njut av en färgstark upplevelse. Den här duschtvålen ändrar nämligen kulör. Är det magi? Dyk ned i det skummande och färgskiftande vattnet och ta reda på saken.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Visst är det avkopplande med varma bad. Kroppen slappnar av och vi kan njuta av en stunds värmande vila. Men vad sägs om att addera lite färg i upplevelsen? Den här duschtvålen har väldigt speciella egenskaper…Sjunk ned i badkaret och skåda hur vattnet långsamt färgas orange. Efter ytterligare en tid kommer vattnet, som genom ett trollslag, att färgas blått. Visst är det fantastiskt? Färger påverkar oss mer än vi kanske tror och i badkaret ger de dig en alldeles unik upplevelse. Det här är en perfekt present till den som älskar regnbågens alla färger och varma, sköna bad. Eller varför inte som en överraskning till konstnären som gärna experimenterar med färgskalan? Färg kan upplevas i många olika former - så varför inte som ett färgskiftande skumbad?

Detaljer

  • Innehåll: 300 ml
  • Ingredienser: Aqua natrium-, Laureth sulfater, propylenglykol, kokamid DEA, natriumklorid, cocamidopropyl, betain, phenoxyehtanol, klorfenesin, citronsyra, bromkresolgrönt, parfum.
  • ej lämplig för barn under 3 år
2020-05-27T06:02:42+00:00