Behöver du hjälp?

Skärbräda med gravyr - mus

165 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
Här har du den ultimata brickan för alla som älskar ost! En ostbricka som är formad som en mus - kan det bli mer passande? Servera olika sorters ost och kex och låt musen komma in med maten. Denna skärbräda kan användas för att skära saker på men givetvis även att servera tilltugg och liknande på. Den här tillverkad av hållbar bambu - ett mycket kraftigt material med lång livslängd.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Beskrivning

Oavsett tillfälle är den här söta mus-skärbrädan ett måste! Unna dig själv en sovmorgon och ge dig själv frukost på sängen med den här söta skärbrädan. Duka upp en kopp kaffe, ett glas juice och några goda smörgåsar och låt frukosten stå stadigt på brickan även i sängen. Även till lunchen kommer musen till användning - ställ osten på brickan och hyvla dig några goda skivor! Eftersom du får välja en gravyr på max 25 tecken och som sträcker sig över 3 rader, har du gott om plats att både skriva en hälsning, ett grattis eller ett namn. En skärbräda är något som de flesta har användning av och detta gör såklart mus-brickan till den perfekta presenten. Gravera in födelsedagsbarnets namn och en hälsning eller skriv något helt annat, exempelvis "God Jul".

Detaljer

  • Material: Bambu
  • Mått: 24 x 16 x 0,5 cm
  • Välj personlig gravyr: 3 rader, max 25 tecken
  • Information: Eftersom denna skärbräda är en naturprodukt kan det hända att gravyren skiljer sig från skärbräda till skärbräda eller blir något ojämn
  • OBS! Använd inga specialtecken i gravyren

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-11-17T08:45:52+00:00