Behöver du hjälp?

Skärbräda med gravyr - kanin

165 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
Överraska din partner med frukost på sängen och ställ alla läckerheter på den här söta skärbrädan i trä! Formad som en kanin och gjord av naturmaterial kommer den garanterat att göra succé. Du kan enkelt göra skärbrädan mer personligt genom att välja gravyr. Ett exempel på text är "God morgon", eller att helt enkelt gravera in familjens namn.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Herr Långöra, Lille kanin eller Hoppe - vad ska du kalla skärbrädan som ser ut som en kanin? Denna gulliga skärbräda i trä passar perfekt att ge bort som en present eller att helt enkelt unna hemmet. Den fina formen med de långa öronen, små ögonen och de runda formerna, passar riktigt bra att ställa fram till påsk. Då kan skärbrädan agera påskhare! Denna skärbräda är tillverkad i bambu, ett mycket slitstarkt material som dessutom känns extra lyxigt. Eftersom den här skärbrädan är vackrare än de flesta kan du med fördel använda den till servering. Ställ fram goda tilltugg till fördrinken eller dekorera med ljus. Skärbrädan kan ha många användningsområden, det gäller bara komma på vad. Ge bort en personlig gåva som alla har användning av med den här söta skärbrädan formad som en kanin! Eftersom den här skärbrädan är vackrare än de flesta kan du med fördel använda den till servering. Ställ fram goda tilltugg till fördrinken eller dekorera med ljus. Skärbrädan kan ha många användningsområden, det gäller bara att komma på vad. Ge bort en personlig gåva som alla har användning av den här söta skärbrädan formad som en kanin!

Detaljer

  • Material: Bambu
  • Mått: 24 x 15,5 x 0,5 cm
  • Välj personlig gravyr: 3 rader, max 25 tecken
  • Information: Eftersom denna skärbräda är en naturprodukt kan det hända att gravyren skiljer sig från skärbräda till skärbräda eller blir något ojämn
  • OBS! Använd inga specialtecken i gravyren
2020-05-27T07:18:26+00:00