Behöver du hjälp?

Skärbräda med gravyr - gris

165 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
Små grisar är väl det sötaste som finns! Börja dagen på bästa sätt - genom att servera frukosten på denna fina skärbräda och avnjuta den i sängen. Frukost på sängen är det bästa som finns, särskilt när kaffekoppen och smörgåsen står stabilt på en fin bricka. Du väljer dessutom din egen gravyr för den här brickan - perfekt om du vill ge bort den i present!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Med den här skärbrädan behöver du aldrig mer känna dig ensam vid middagsbordet igen. Denna lilla gris är ständigt där för dig och redo att agera både serveringsfat och skärbräda. Skärbrädan är tillverkad av äkta bambu, ett otroligt slitstarkt och tåligt material som du kan använda år efter år. Om du letar efter en bra och personlig present är denna skärbräda rätt val! Alla har användning av en skärbräda, särskilt om den är så här söt. Eftersom du kan gravera in tre rader med max 25 tecken, har du gott om plats att gratulera någon eller skriva ett fint citat. Med en så fin skärbräda som den här behöver du knappast förvara den i en låda. Varför inte hänga upp skärbrädan på väggen när du inte använder den? Den fina grisformen passar perfekt i köket och kommer garanterat att dra igång en del samtalsämnen.

Detaljer

  • Material: Bambu
  • Mått: 25,7 x 15 x 0,5 cm
  • Välj personlig gravyr: 3 rader, max 25 tecken
  • Information: Eftersom denna skärbräda är en naturprodukt kan det hända att gravyren skiljer sig från skärbräda till skärbräda eller blir något ojämn
  • OBS! Använd inga specialtecken
2019-12-11T19:49:44+00:00