Behöver du hjälp?

Skärbräda med gravyr - fågel

165 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +

Leveranstid 3-5 dagar

Här har du kanske den sötaste skärbrädan du någonsin skådat! Denna skärbräda är formad som en liten fågel och är helt tillverkad i bambu. Bambu är ett hårt träslag som är mycket tåligt och som håller sig i ett fint skick länge. Överraska din älskling med frukost på sängen och duka upp frukosten på den här pippin! Du kan välja en personlig gravyr på upp till 25 tecken. Skriv vad du vill, till exempel "God morgon älskling", "Glad Påsk" eller något helt annat.

* Måste fyllas i

165 kr

Other customers bought

Beskrivning

En liten fågel viskade i mitt öra att det är dags för frukost! Denna pippifågel vill gärna hålla dig sällskap vid middagsbordet. Ställ fram skärbrädan och använd den som ett uppläggningsfat. Du har gott om plats för godsaker som ägghalvor, små smörgåsar eller kanske osten! Den här rara skärbrädan är en perfekt gåva att ge bort till vem som helst - för vem behöver inte en skärbräda i hemmet? En skärbräda som ser ut som en fågel är en utmärkt idé! Vem vill inte starta morgonen med lite fågelkvitter? När du inte använder skärbrädan kan du hänga upp den på väggen så att alla kan se den. Med den fina gravyren kommer dina gäster garanterat att gå närmare för att se vad det står. Varför inte skriva något i stil med "Välkommen till familjen..." eller "Frukosten är serverad"? Det är bara din egen fantasi som sätter gränserna för vad du kan skriva i gravyren.

Detaljer

  • Material: Bambu
  • Mått: 24 x 15,5 x 0,5 cm
  • Välj personlig gravyr: 3 rader, max 25 tecken
  • Information: Eftersom denna skärbräda är en naturprodukt kan det hända att gravyren skiljer sig från skärbräda till skärbräda eller blir något ojämn
  • OBS! Inga specialtecken
2019-12-16T00:59:30+00:00