Behöver du hjälp?

Reseadapter med USB

325 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
Kommit till ett nytt land någon gång och upptäckt att din laddare inte passar i strömkontakten? Störigt, eller hur? Har man en reseadapter med USB i sin packning blir det problemet ett minne blott. Den här lilla resekamraten passar in i uttag i över 150 länder. Tillförlitlig elförsörjning till dina prylar i alla lägen. En praktisk och smart present till frekventa resenärer och passionerade semesterfirare.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Den långa resan är äntligen över. De obekvämar timmarna i den trånga flygstolen är historia. Man har precis kommit till hotellrummet och det är dags att på riktigt börja njuta av semestern. Men först ska mobilen, datorn, och/eller din tablet laddas. Då upptäcker man att laddaren hemifrån inte passar i väggkontakten. Typiskt. För hur ska man nu kunna hålla kontakten med vänner och familj hemifrån? Och hur ska man kolla upp vilka aktiviteter och platser man inte bör missa på sin semester. Gör det här problemet till ett minne blott med den här reseadaptern med USB. Med denna i packningen riskerar du aldrig batteritorsk. Inte i Japan, inte i USA, och inte heller i Brasilien. Den här lilla resekamraten passar nämligen i uttag i över 150 länder. Med andra ord, tillförlitlig elförsörjning till dina prylar i alla lägen. Man slipper ovårdat och vildvuxet skägg bara för att man inte kan ladda rakapparaten. Inte heller riskerar man att inte kunna använda digitalkameran på grund av batteridöd. Dessutom är adapterns storlek praktisk då den får plats i byxfickan. Därmed lätt att ta med sig på utflykter och dagar utanför hotellet. En praktisk och smart present till frekventa resenärer och passionerade semesterfirare.

Detaljer

  • Med en USB-port
  • Med universaluttag
  • Kompatibel med 100-240 volt
  • Med säkerhetslås
  • Lämplig för över 150 länder (bland annat USA, Kina, Australien, Storbritannien, Nya Zeeland, Sydafrika, Tyskland, Frankrike, Japan, Sydamerika)
  • Material: Plast
  • Färg: Vitt
  • Mått: 6,3 x 5 x 4,5 cm
  • Vikt: ca 142 g

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2020-01-28T21:20:27+00:00