Behöver du hjälp?

Presentbox med delikatesser

1 269 kr
Inkl. skatt
- +
En smakfull presentbox med olika delikatesser som får gourmandens hjärta att slå ett extra slag. Presentboxen innehåller små läckerheter som förbättrar rätternas smak och dessutom kan avnjutas för sig själv, däribland en lyxig ketchup, en smarrig marmelad och en honung! En smakrik present till matälskaren!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

En ginger beer, en förpackning av högkvalitativt salt, en burk med smakrik honung, dessa lyxiga saker är sådant som du finner i denna smaskiga delikatesspresentbox. Dessa delikatesser kan förhöja frukost, middag samt kvällsmat med sina lyxiga smaker. Varför inte slänga i lite pesto med basilika och parmesan i pastan, eller avnjuta en kall Ginger Beer (öl med smak av ingefära) eller ha lite olivolja med smak av basilika i din sallad. Presentboxen innehåller även en lyxigare variant av ketchup såväl som marmelad och honung som du kan ha på mackan. Varje person kommer hitta något i denna box som faller denna i smaken. Innehållet i boxen är även förpackat på ett sådant sätt att de blir dekorativa inslag i köket, och inte bara smakfulla sådana. Ge bort den i en smaskig gå-bortgåva eller varför inte bara ge den till personen som gillar det där lilla extra i livet i födelsedagspresent. En perfekt present till den som gillar att njuta av goda kulinariska upplevelser!

Detaljer

Innehåll: Aceto Balsamico de Modena, pesto med basilika och parmesan, fullkornskex med blandade nötter, salt - Nicolas hemlig blandning, olivolja med örter från Provence, ketchup med ingefära och citron, honung med citron, marmelad med passionsfrukt och kokos, franska karameller med salt, ingefärspärlor med mörk choklad, te med kokos & passionsfrukt och ingefärsöl.

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2020-11-23T17:14:50+00:00