Behöver du hjälp?

Picknickkorg i engelsk stil

599 kr
Inkl. skatt
- +
Vi älskar denna klassiska picknickkorg i engelsk tappning! Inte bara är den nostalgisk och vacker, den innehåller dessutom redan allt du behöver för en lyckad picknick (förutom vädret). Korgen består av totalt 7 olika delar och i uppsättningen hittar du bland annat keramik-tallrikar, koppar, gafflar, knivar och skedar. Nu slipper du spendera en massa soltimmar på att packa ihop inför picknicken – bara ta väskan och flyg ut genom ytterdörren!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

När sommaren står utanför ytterdörren vill man inte vara sen ut! Denna picknickkorg ser till att du är utanför dörren på några sekunder och bidrar dessutom med en perfekt picknick. Om du öppnar den fantastiska korgen ser du en fodrad polyester-insida i engelskt stuk. Där ligger både tallrikar, bestick, koppar, skruvkork, och salt & pepparkvarnar mjukt skyddade. Allt är redan förberett för en picknick för två! Bjud med ut på en romantisk picknick i parken, servera upp vackra rätter på faten och servera ett gott rött vin med hjälp av korkskruven i rostfritt stål. Det enda du själv behöver stå för är sällskapet, maten och drycken. Så har ni vädret på er sida, ge er då ut och njut av en mysig picknick under solens varma strålar. Överraska din älskling med en romantisk middag i parken på er årsdag, eller ge bort korgen som present till paret som älskar att hålla sig ute på sommaren!

Detaljer

  • Innehåller: en picknickkorg av pilträd i engelsk stil med keramiska koppar, keramiska plattor, gafflar och knivar i uppsättningen av två, ett rostfritt korkskruv stål, en uppsättning av salt och pepparkar
  • Fodrad med polyester
  • Praktisk fixering av porslin och bestick på locket av korgen
  • Material: korg: flätat pilträd, Foder: Polyester, porslin: Keramik, rostfritt stål
  • Vit, natur, pläd
  • Mått: 36 x 28 x 19 cm

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-12-14T02:54:36+00:00