Beskrivning
Molekylär matlagning är inte bara för trendiga restauranger utan nu även för hobby-kocken som vill glädja sina gäster med matupplevelser såsom "en glädje-expolistion av mint-caviar i munnen". Tillred nya och fascinerande smakkombinationer såsom Choklad-spaghetti eller lime-skum. Allt du behöver för detta finns i kitet, såväl viktiga basingredienser som en video med 50 recept. Lär dig bland annat tre av de mest populära molekylära matlagningsteknikerna för extra av njutning och glädje av att äta: Sfärer med fast ytskickt och flytande innehåll för en smak-explosion och oöverträffad stil! Emulgeringsskiva: I molekylär gastronomi så är produktion av cellplast central. Det bidarar med en exceptionell konsistens som låter smakerna komma till sin bästa fördel. Gelbildande: Tänk inte aladåb, men exceptionella pärlor, spagetti eller ravioli är resultatet av denna fascinerande process. Imponera på familj och vänner både med smal och utseende på dina kreationer! Detta startkit för molekylär matlagning väcker både smaklökarna och galna professor- vibbar, en spektakulärt bra idé för den äventyrslystne hobbykocken!
Detaljer
Innehåll:
- 3 pipetter
- 1 hålslev
- 1 doseringssked
- 1 sprits
- 2 silikonslangar
- 1 silikonform
- 1 DVD med 50 recept"
4 olika konsistensgivare:
- 5 x Agar Agar (10 g vardera)
- 5 x Calziumlaktat (25 g vardera)
- 5 x Sodiumalginat (10 g vardera)
- 5 x sojalecitin (10 g vardera)