Behöver du hjälp?

Julklappar 50 kr

Julklappar under femtiolappen

Perfekta som mindre julklappar eller till julklappsspelet

Julklappar är inte till för att vara vräkiga, påkostade och dyra per definition. Det är ju, som det så ofta påpekas, tanken som räknas. Men inte tanken endast, den behöver så klart manifesteras genom en liten gåva eller gest, och en sådan kan givetvis kosta så lite som 50 kronor. En anspråkslös summa som brukar vara standard för de julklappar som barnen köper till sina skolkamrater, eller som vi fixar till kollegorna och julfestens julklappsspel. Det är helt enkelt en rimlig peng som är inkluderande nog att alla kan ha råd att önska någon som de har kär, en riktigt god jul, utan att bli ruinerad på kuppen. Julafton eller jultider generellt är till för alla och inkluderar därför väldans många människor. Med många nära och kära blir det svårt att hålla både budgeten och kreativiteten uppe. För att bevara julstämningen och ron så hjälper vi dig gärna med julklappstips på våde varierande presenter till alla och till hanterbara priser.

1. Lysande accessoarer för vintern

Vintern är mörk och kall så varför inte lysa upp stämningen lite. Dessa LED skosnören är en underbar liten julklapp som skänker mycket ljus och glädje även under de allra mörkaste decemberdagarna. Dessutom blir de garanterat en hit på dansgolvet och gör dina fötter till härliga blickfång.

Gå till julklapp

2. Ett kit som skämmer bort

Speciellt på vintern är det lockande att sjunka ner i ett varmt och väldoftande bad och känna att kroppstemperaturen stiger en aning. Dessa wellness-kit låter dig skämma bort någon du tycker om, för bara en liten slant. De kommer i 4 olika dofter och gör vintern enklare att njuta av.

Gå till julklapp

Det känns när det tar!

Det är en känsla vi är ute efter, en sorts stämning hos mottagaren. När hen får ta emot sitt paket ska hen omedelbart känna att den här gåvan är speciellt till denne. Och inte något impulsköp som kunde vara till vem som helst. När mottagaren sedan öppnar paketet så ska den där minen breda ut sig över ansiktet, det kan vara ett leende, ett stort eller en snett och finurligt. Sedan får du en upprymd blick i gensvar och då vet du, att den här presenten den tog. Och det där gensvaret med leendet är precis det som du är ute efter.

3. Två olika julinspirerade värmeljushållare

Levande ljus och juliga motiv sprider snabbt den rätta julstämningen i hemmet. Denna lilla julklapp är inte kostsam men bidrar desto mer med julglädje och mysstämning. Här får du välja mellan 2 värmeljushållare med olika juliga designer; en tome och en snögubbe. Båda kommer välkomnas varmt till juldekorationerna.

Gå till julklapp

4. En fransk stämpel för brödet

Till Paris-älskaren som gärna drömmer sig bort till croissanter och Eiffeltorn redan från början av dagen till läggdags. Nu kanske vi inte kan bidra med croissanter men denna stämpel kommer i alla fall att ge dina toasts den rätta Paris-designen och känslan. En liten julklapp för stora drömmare.

Gå till julklapp

5. Annorlunda ramar för dina favoritminnen

Foton är speciella minnen, därför förtjänar de den bästa inramningen. Dessa bildramar är en underbar julklapp som du kan ge enskilt eller tillsammans med en bild. Förutom att rama in bilderna på ett roligt sätt med sin annorlunda design, så blir de också härliga blickfång i inredningen.

Gå till julklapp

6. Söta behållare för dina linser

Ugglor har ett rykte om att vara väldigt smarta, så vem är bättre lämpad över att hålla koll på dina linser? Behållarna kommer i tre olika färger, alla lika söta med sin uggledesign. En liten men oerhört praktisk julklapp för den som behöver hålla lite bättre koll på sina linser.

Gå till julklapp

Bra julklappar till budgetpriser

Bara för att man väljer att lägga sin julklappsbudget på en en lägre nivå betyder det inte att man vill sänka kvaliteten på själva gåvan. Även om den är billig till priset ska den inte kännas så. Det har vi tänkt på när vi tagit fram förslag på julklappar för 50 kronor. Sakerna kommer ur en rad olika kategorier, för att du ska kunna hitta något som passar den där personen, eller just det där tillfället. Sök på sidan för inspiration, om du inte hittar precis det du söker bland den här kavalkaden av julklappar kan du kolla på startsidan. Där på vänster sida har vi nämligen en funktion som hjälper dig med att sortera våra presenter efter pris. Ställ in reglaget på 30-50 kronor så får du än fler tips från oss än de vi samlat åt dig här. Du kan även testa på julklappar under 100 kr, för även det är ett rimligt pris för en julklapp.

7. Söta LED-nyckelringar med djurmotiv

När man lämnar hemmet på morgonen och kommer hem på kvällen under vintertid så är det oftast riktigt mörkt ute, då kan dessa djur ge dig en hjälpande hand. Med sin inbyggda LED-lampa är det inte svårt att hitta nyckelhålet när man ska låsa eller låsa upp. En söt och hjälpsam julklapp.

Gå till julklapp

8. Trendiga julstjärnor i olika färger

Julpynt och stilren inredning brukar inte alltid gå hand i hand. Dessa julstjärnor är dock undantaget. De är nämligen riktigt snygga, stilrena och inger en mysig julkänsla i hemmet. Eftersom de är gjorda i papp och vikbara så är de lätta att packa ihop och tas upp igen nästa jul.

Gå till julklapp

9. En fjäderlätt julgran som inte barrar

En julgran hör julen till. Men att skaffa sig en riktig gran kan bli ett stort projekt och innebära ett barrigt hem. Denna underbara julgran är uppblåsbar, fjäderlätt och barrar minsann inte. Men den ger fortfarande samma underbara julkänsla. Efteråt kan den tömmas på luft och ta minimalt med plats i förrådet.

Gå till julklapp

10. Lysande ugglor för mysig stämning

Lampor och andra ljuskällor är perfekta att använda för att lysa upp i det mörka vinterhalvåret. Dessa ugglor som kommer i tre olika versioner, utgör en underbar liten julklapp som blir ett dekorativ inslag i inredningen och samtidigt bidrar till ett behagligt sken i hemmet.

Gå till julklapp

Julklappar är mer än bara prylar?

För att mottagaren ska bli glad behöver gåvan vara personlig och underhållande, gärna locka till ett leende. Det gör man inte bara genom att välja en sak, utan även med paketeringen. Även den säker mycket om vilken kärlek du lägger ned på den här julklappen. Klistra guldstjärnor eller slå in i tyg. Det finns många varianter och bara fantasin sätter stopp. Ett annat tips är att du kan komplettera presenten med något mer, något som inte kostar – din tid! En massage på söndagskvällen eller en trerättersmiddag inklusive diskning när helst det passar. Sådant kan vara minst lika givande och uppmuntrande. Så, en present för 50 kronor kan med ens förvandlas till en helhetsupplevelse. Lycka till i klappjakten!

Vill du ha fler tips?

Checka in vår sida med julklappar för under 100 kr

Julklappar 100 kr

Eller vill du se alla julklappar?

Över 2000 tips på julklappar och upplevelser hittar du på knappen

Julklappar 2018

2020-09-22T23:27:39+00:00