Behöver du hjälp?

Julklappar 200 kr

Roliga julklappar under 200 kr

10 tips på julklappar för max 200 kr

Nu drar det ihop sig till jul igen och med det, ett huvudbry om vad man ska fixa för julklappar till alla de där som man har i sin närhet. Ibland känner man för att hålla nere lite, lägga sig på en rimlig nivå, inte minst så att man får råd att köpa saker till alla som man vill ge en extra tanke i juletider. Det kan också vara så att man på förhand satt en summa som alla håller sig till, så att ingen ska behöva ruinera sig. En sådan summa kan till exempel ligga på 200 kronor. Julklappar kan givetvis kosta både mer och mindre – här hittar du alla varianter.

1. Fin Glaspipa för whiskyfans

Här har du julklappen till alla finsmakare med en elegant stil. Dessa whiskyglas är formade som klassiska pipor, något som gör dem både coola och väldigt praktiska. Formen utvecklar nämligen den ädla dryckens aromer, något som kommer uppskattas av whisky fanatikern. Kommer i ett 2-pack så de kan avnjutas i sällskap.

Gå till julklapp

2. Whiskyglas med personlig gravyr

Detta whiskyglas kommer i tre olika designer, varav alla kan graveras enligt personlig önskan. För dig som letar efter en personlig julklapp till finsmakaren är det här det perfekta valet. Gravera in mottagarens namn och komplettera kanske med en flaska whisky för den ultimata presenten i år.

Gå till julklapp

Dyrt är bäst, eller?

Vad ska en julklapp kosta för att vara en redig sådan, den får liksom inte ge ett fattigt och impulsartat intryck. Utan ska så klart stå upp för din relationen till mottagaren. Och har man väl bestämt att ge en gåva ska den så klart innehålla alla ingredienser av uppskattning. Men, åter till frågan: det finns inget givet svar på det. Vårt svar skulle vara: det handlar mer om fantasi än det gör om pengar när man ska hitta den bästa julklappen. Sedan spelar det ingen roll om den kostar 50 kronor, 200 kronor eller flera tusen, för även om det inte är tanken så räknas helt utan någon materia, så ska i vilket fall tanken strömma igenom paketet så att den du ger känner att du har koll på hen. Ett pris reglerar inte kvaliteten eller variationen på julklappar alls. Vi har samlat ihop en mängd olika julklappar med taket på 200 kronor, där det finns både kvalitet och variation. Och där det är lätt att hitta något både bra och passande till någon du tycker om.

3. Chokladpraliner för badet

Det finns inte mycket som är bättre än ett varm bad och choklad, speciellt under mörka och kalla vinterdagar. Gör julen lite mysigare genom att sjunka ner i ett bad som doftar som choklad. Denna julklapp är gjord av naturliga ingredienser och kommer dessutom i en fin presentförpackning.

Gå till julklapp

4. Varma och personliga touch screen handskar

Låt inte vinterkylan stå i vägen för dig och din kära smartphone! Genom att trä händerna i dessa härliga vantar håller du både värmen och kontakten med dina vänner på sociala medier. Tack vare deras touch screen egenskaper så går de nämligen att använda på mobilen utan problem.

Gå till julklapp

5. Hållaren som lämnar händerna fria

Speciellt runt jul ska det bakas och lagas mycket mat, något som kräver båda händerna. Ge bort en hjälpande hand i julklapp till någon som stormtrivs i köket men gärna vill snegla på recept. Denna hållare funkar bra för surfplattor och släpper händerna fria till annat.

Gå till julklapp

6. Vackra och gosiga filtar

När kylan knackar på dörren är det bara att svepa in sig i dessa mysiga filtar. De gråa filtarna kommer i två olika, men lika vackra, designer; en med hjärtan och en med stjärnor. En perfekt julklapp till den frusna som älskar att krypa ner i soffan framför en bra film.

Gå till julklapp

7. Paraplyet som ger bättre väder

När snön har smält och regn och slask lurar bakom hörnet kan humöret snabbt sjunka. Detta optimistiska paraply blir en rolig julklapp som hjälper till att hålla humöret på topp även när regnet faller. Under detta paraply är det nämligen alltid underbart väder med sol och moln.

Gå till julklapp

8. Ett roligt tärningsspel för julen

Shut the box är ett roligt tärningsspel som kommer få alla familjemedlemmarna på julafton att samlas i glädje. Detta är en rolig julklapp som engagerar de flesta och som skapar en härlig stämning på julaftons kväll. Reglerna är lätta, det gäller att fälla motståndarnas tappar med siffrorna som tärningarna visar.

Gå till julklapp

9. Sushi för fötterna

Att ge bort strumpor i julklapp är en klassiker av en anledning! Det är alltid underskattat att hålla fötterna varma och snygga. Dessa strumpor kommer dessutom i en rolig och mycket aptitlig design av sushi. Ge bort en 'sushi-to-go' till vänner och familj på julafton.

Gå till julklapp

10. Den energifulla muggen

Visst kan det kännas som att man behöver lite extra energi för att komma upp på morgonen när det är kolsvart ute. Denna muggen är lösningen på sega morgnar. Muggen ser ut att vara kopplad till en strömkabel men det är nog kaffet som ger den största kicken.

Gå till julklapp

Julklappar 200 kr

När det kommer till att handla presenter eller julklappar verkar många i genomsnitt föredra att lägga sig på runt 200 kronor. Det låter skäligt och rimligt tycker vi, därför har vi samlat ihop en massa julklappar för 200 kr här till höger. Det är både stort och smått, designat och stilrent till roliga och färgglada prylar. De passar både killar, tjejer likaväl som kollegor, grannar och vänner. Alla saker passar givetvis inte alla, men något kommer utan tvivel att passa någon som du håller när och kär. Lycka till i julklappsjakten. Och har du en lite lägre budget för julklappar än 200 kr har vi samlat ihop tips inom andra prisintervaller – du kan till och med dra i reglaget på startsidan för att välja hur mycket din present får kosta, därefter kommer alla förslagen som på ett pärlband att scrolla igenom.

Se alla våra julklappar här

Ta ett litet besök på knappen för att se alla våra julklappar 2018

Alla julklappar 2018

2020-09-21T20:39:03+00:00