Behöver du hjälp?

Julklappar för 100 kr

Roliga klappar som inte kostar skjortan 2018

Finn 10 tips på julklappar för max 100 kr nedan

Julen kanske närmar sig med stormsteg, eller så är du taktisk och försöker få detta överstökat innan julstressen knackar på dörren. När man börjar planera presentinköpen gör man allt som oftast en budget. Sällan ned på kronor och ören, men ett överslag ungefär hur mycket man ska köpa presenter för i år och framförallt till hur många.

1. Nyckelring för 95 kr

Ge bort en present som kan öppna alla de julöl och julmust som planeras förtäras under den mysiga jultiden. Nyckelringen kan designas själv så att den blir personlig för mottagaren och dessutom sättas fast i nyckelknippan för att alltid vara redo för alla kapsylproblem. En personlig julklapp för en liten peng.

Gå till julklapp

2. Vinkande katt för 99 kr

Det är alltid trevligt att bli hälsad på, speciellt av en så vacker figur som denna. Vinkande katt är en underbar julklapp som bringar mycket tur inför det nya året och som ser dekorativ ut på arbetsbordet eller annan önskad plats. Maneki Neko kommer älskas av både katt- och Japanfans.

Gå till julklapp

Kanske är det knapert

Ofta går de lite mer påkostade julklapparna till den närmsta familjen; barnen eller sin kärlek, och därefter kan det vara lite knapert i kassan till den resterande hjärtliga släkten eller vänskapscirkeln. Och varje år vill man ge julklappar till fler personer än man räknat med, en ny pofjk- eller flickvän till barnet, någon vän till dig, en kollega som lyser upp arbetsdagarna. Sen vill man gärna dyka upp med en värdpresent till glöggminglet. Vips så är man uppe i ett par presenter till. Det finns ett sätt att lösa det på – dra ned kraven. För att göra det så enkelt som möjligt har vi samtal massor med förslag på julklappar runt 100 kr. En överkomlig summa för de allra flesta.

3. En söt pingvin till köket för 59 kr

Denna pingvin trivs bättre i köket än på Sydpolen. Här kan den hjälpa till med att ta tiden på diverse maträtter och bakningsprojekt samtidigt som den också är en söt dekoration. Pingvinen blir en söt och billig julklapp till någon som älskar att pyssla i köket.

Gå till julklapp

4. Kyligt för 99 kr

Unna någon väl kylda drinkar utan en massa utblandat vatten. Detta är en liten men väldigt uppskattad present som passar perfekt till finsmakaren eller whiskyälskaren. Stenarna kommer i ett set av 4 och behöver bara stoppas in i frysen för att sedan kunna fullfölja sitt syfte.

Gå till julklapp

5. Roligt bokmärke för 85 kr

Här har du julklappen för läslusen med en härlig humor. Bokmärket som placeras i boken ser utvändigt ut som en trevlig dragkedja. För dig som är ute efter en prisvärd julklapp som får mottagaren att dra på smilbanden har du hittat helt rätt. Finns i flera olika färger!

Gå till julklapp

6. Annorlunda glasmärkare för 95 kr

Även på fester gäller det att hålla tungan rätt i mun... eller kanske på drinkglaset? Genom att välja din favoritfärg och placera den på ditt drinkglas så undviker du tråkiga missförstånd och får behålla ditt glas för dig själv. En rolig julklapp ditt festprissen med humor!

Gå till julklapp

För billigt är bäst, eller?

Billigt är bra men personligt är bäst, det är lite av vår devis. För oavsett vem man ska ge en julklapp till, bör det finnas en tanke bakom gåvan, den som får en att säga: jag tänkte på dig när jag såg denna. Nu slipper du iallafall öppna dörren till snöstormen och gå ut på jakt. Du kan välja att scrolla här på sidan och kolla på julklappar inom 100-kronorsspannet.
Vi har även fler gåvor och priskategorier som kan passa, för både mindre och mer, oavsett vilken pengagräns ni valt för kompisgänget, kontoret, eller släkten. Är den lilla gåvan specifikt för julklappspelet så uppmuntrar vi dig att kika in på just den kategorin för inspiration och julstämning.

7. Klassiker för 95 kr

Ge bort en uttrycksfull julklapp som är både dekorativ och mjuk att luta sig mot. Här får du välja mellan två stycken emojis; en stencool och en skrattandes. Båda livar verkligen upp stämningen i inredningen och passar perfekt till dem som gärna uttrycker sig med emojis i sina meddelanden.

Gå till julklapp

8. Det flammar för 69 kr

Med detta ljus flammar både eldens och kärleken låga. Även på jul finns det gott om utrymme för att visa sin oändliga kärlek och uppskattning, och vad passar inte bättre då än detta underbara blockljus som det står I ♥ you på. En liten julklapp fylld med kärlek!

Gå till julklapp

Dela upplevelsen för 85 kr

Musik är en upplevelse värd att delas. Med denna lilla julklapp blir det lätt att förgrena två par hörlurar till samma enhet, något som gör att ni kan få njuta av musiken tillsammans. En underbar julklapp till paret eller den du vill dela din musik med.

Gå till julklapp

10. Förslut annorlunda för 89 kr

Ge uttrycket spilld mjölk en ny tappning. Tack vare detta slöseri på mjölk så kan vinflaskorna eller liknande flaskor förslutas så att innehållet får en längre livslängd. Denna flaskförslutare är en liten men oerhört praktisk och humoristisk julklapp till någon som gärna öppnar flaskor utan att avsluta dem.

Gå till julklapp

Kostnadsgräns för trygghet

När man ska ge julklappar är det vanligt att man avsätter en gräns för spenderandet till varandra, mycket så ingen skall behöva vända plånboken ut och in, eller för att man bli orolig för att den andra personen lagt ner mer tid och pengar än en själv. 100 kronors-gräns är något som brukar passa de flesta. För den pengen kan man få något ordentligt och väl genomtänkt, utan att ruinera sig på kuppen. Om du vill anstränga dig ytterligare så går det så klart bra, det genom att paketera och överräcka gåvan på ett roligt vis. Om du lägger en hundring på presenten och är kreativ med paketeringen så höjs intrycket nämligen avsevärt. Men det tåls att påpekas, så länge man riktar julklappen till mottagaren med en personlig eftertanke, då spelar det ingen roll om den kostar 5 eller 5000 kronor.

Vill du leta vidare?

Hittade du inget som kändes självklart? Du kan vara lugn, vi har flera hundra julklappar till i vårt sortiment. Klicka på knappen för att se dem alla!

Julklappar

2020-09-21T19:41:37+00:00