Behöver du hjälp?

Isolerad picknickkylare för två

1 005 kr
Inkl. skatt
- +
Koppla av i naturen på bästa sätt! Med en isolerad picknickkylare blir detta en enkel match. Här är redskapet för alla finsmakare! Väskan har separata fack för två flaskor vin (eller vilka flaskor du föredrar), och en vattenbeständig mellansektion för förvaring av mat. Väskan och dess innehåll är framtaget för att uppnå en perfekt picknickupplevelse, så bara fyll på med önskad mat och dryck och ge dig ut i det fina vädret!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

En kulinarisk upplevelse i naturen gläder de allra flesta. Speciellt om man är väl utrustad och har vädret på sin sida. Med rätt picknickväska har du allt du behöver för en lyckad picknick, oavsett vart eller hur länge den varar. Det tråkiga med att äta ute är att man inte har tillgång till kylskåp och diverse köksprylar vilket gör att både mat och dryck tappar lite av sin kvalitet. Detta har vi tänkt på och presenterar därför en isolerande och kylande picknickväska med inkluderade picknicksartiklar. Väskan har två kylande och separata fack för två stycken vinflaskor och det löstagbara fodret är vattenresistent och avsedd för lagring av livsmedel. Dessutom medföljer tallrikar, vinglas, servetter, skedar, skärbräda, ostkniv och korkskruv. Allt du behöver för en picknick för två i toppklass!

Detaljer

  • Leveransen omfattar: isolerad picknick kylare för två med två plattor, 2 vinglas, 2 servetter, 2 gafflar, 2 knivar, 2 skedar, skärbräda, ostkniv med trähandtag och rostfritt stål, en korkskruv
  • Helt isolerad
  • Löstagbart och vattenresistent fack för livsmedel
  • Separat vin- sektion
  • Justerbar och vadderad axelrem
  • Material: Bestick: Rostfritt stål + trä, porslin melamin, trä, vinglas: Akryl
  • Färg: svart, grå

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2020-05-27T07:46:44+00:00