Behöver du hjälp?

iPhone-laddare för nyckeringen (äldre modell)

109 kr
Inkl. skatt
- +
Finns det något värre än att upptäcka att mobilbatteriet börjar ladda ur och kabeln ligger kvar hemma? Med den här praktiska nyckelringsladdaren, som du alltid kan bära med dig, slipper du den stressen. Det är bara att ansluta den till USB-porten till din dator.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

En iPhone-laddare på nyckelringen gör att du alltid har den lättillgänglig. Även om du måste ha en dator med USB-port i närheten, underlättar det vardagen betydligt. Du slipper uppleva att mobilen dör mitt i ett viktigt samtal. Denna fiffiga och praktiska present är perfekt för Apple-användaren "som har allt". Nyckelringen/laddaren ryms enkelt i handväskan eller jackfickan den är bara obetydligt större än en vanlig nyckelring och är fjäderlätt. Det bästa är att du slipper trassliga kablar och kan ladda iPhone 3 och 4, din iPad 1 och 2, såväl som iPod Touch och Nano med samma kabel. På ena sidan finns mobilkontakten, som du kopplar in din iPad eller liknande med. På den andra sitter USB-kontakten som ansluts till datorn, och den fungerar med alla ovan nämnda Apple-produkter. Precis som med den riktiga kabeln för din iPhone (eller annan produkt) överförs, aktualiseras och synkroniseras viktiga data vid uppkoppling. Rädda dagen för dig själv eller en vän med iPhone nyckelringsladdare.

Detaljer

  • Ett smart sätt att alltid kunna ladda och synkronisera dina Apple-produkter.
  • Passar till iPhone 3G/3GS/4/4S, iPad 1/2 samt till iPod Touch/Nano. Snabb dataöverföring med USB 2.0. Snygg och klassisk design, lätt och kan fästas vid nyckelring eller på ex en väska. Finns i vitt.
2020-11-23T13:17:56+00:00