Behöver du hjälp?

iPhone 4-fodral "kasettband"

99 kr
Inkl. skatt
- +
Visst gillar vi ny teknik - men vi glömmer aldrig våra kasettband. Det här fodralet förgyller iPhone 4 med retrocharm som spolar oss tillbaka till 80-talet. Häftiga detaljer i 3D.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Beskrivning

Behöver din iPhone 4 lite mer retrokänsla? Vi tänkte väl det! Det här fodralet skyddar din smartphone med kassetbands-design. Fodralet får oss drömma oss tillbaka i tiden. Visst känns det härligt att alltid ha ett kassettband i handen? Alla musikfans kommer garanterat att gilla det här telefonskyddet. Så varför inte överraska med vintagecool design? Tack vare hårdplast och snygga detaljer får fodralet en väldigt realistisk känsla. Fodralet har dessutom en 3D-effekt som gör att det ser ut som att bandet är tilllbakaspolat. Så häftigt!
 Alla knappar är så klart enkla att använda. Det snygga fodralet kommer garanterat att dra blickarna till sig. Varför inte överraska vintageälskaren, musikfanset eller 80-talsnostalgikerna med en cool och annorlunda present? Det kassettformade fodralet kommer garanterat få höga stilpoäng!


Detaljer

  • Material: vinyl, PC-plast
  • Mått: 9,5 x 1,5 x 18 cm
  • Med 3D-effekt

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-10-20T04:56:21+00:00