Behöver du hjälp?

"Grow me a message" Julgran

89 kr
Inkl. skatt
- +
Säg det med….en gran? Nu kan du önska släkt och vänner en god jul på ett nytt och uppfriskande sätt. ”Grow me a message” är en gran som mottagaren själv kan plantera, se växa och alltid bli påmind om din kära julhälsning. Allt du behöver (förutom vatten och solljus) finns i kitet!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Beskrivning

Här är granen som inte barrar – i alla fall inte första året. Detta träd måste mottagaren nämligen plantera och odla själv. I kitet ”grow me a message” önskar du någon en riktigt god jul på ett nytt och annorlunda vis. Efter granen är planterad kan den stå och växa samtidigt som den blir en dekorativ detalj i hemmet och påminner mottagaren om din julhälsning varje dag. Gåvan är riktigt originell och levererar din julhälsning hundra gånger bättre än ett vanligt julkort. Mottagaren kan dessutom nöjas av denna under en lång framtid. I kitet finns allt som behövs för att odla växten: blomkruka, frön, en pressad kompost-skiva och en planteringsstav. Det enda nu som behövs är vatten, solljus och kärlek sedan kan granen börja växa och resa sig högt. En söt och unik present som sprider liv och kärlek i hemmet.

Detaljer

  • Inkluderar: 1 paket julgransfrön, en startkruka av kokos, en pressad kompostskiva (som expanderar när den vattnas), 1 planteringspinne, En manual
  • Dimensioner: 8,5 x 7 x 8,2 cm
  • Denna gåva innehåller äkta frön
  • Eftersom dessa överlever endast en begränsad tid, plantera dem så snart som möjligt för maximal framgång
  • Obs: Produkten är en naturprodukt
  • Tillväxten är inte helt förutsägbar
  • Presentationen kan skilja sig

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-10-14T11:00:08+00:00