Behöver du hjälp?

Good Luck Lyxtvål

89 kr
(890 kr / kg) Inkl. skatt
- +
Önska någon lycka till genom att ge bort denna 1000 g högkvalitativa tvål i en fin presentförpackning. Tvålen är gjord av naturliga ingredienser och har en god doft av plommon. En perfekt present när choklad eller blommor känns uttjatade och tråkiga.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Önska lycka till på ett fiffigt och användbart sätt med denna plommndoftande lyxiga tvål. Tvålen är producerad av naturliga ingredienser däribland av shea- och kakaosmör och kommer i en fägglad presentask gjord av tenn och metall med texten Good Luck! tryckt. En perfekt present att posta som lyckoönskning eller varför inte ge bort till den som precis flyttat till ett nytt hem, börjat på en ny arbetsplats eller som helt enkelt behöver en extra lyckönskning. Tvålen väger 1000 g vilket gör att den håller länge. När tvålen sedan är använd kan asken den kommer i användas till andra ändamål, som till exempel förvaring av små kanppar och smycken. Ett roligt och praktiskt sätt att önska någon lycka till på!

Detaljer

  • Lyxtvål Good Luck
  • Tvål tillverkad av naturliga ingredienser baserade på vegetabiliska oljor såsom sheasmör, kakaosmör och plommondoftande olja.
  • Doft: plommon
  • Vikt: 1000 g
  • Förpackningens material: metall
2020-10-30T17:30:11+00:00