Behöver du hjälp?

Glittrigt bad-set "Vanilla"

265 kr
Inkl. skatt
- +
Denna sko är inte till för att bära på foten – utan innehåller en massa små favoriter för hela kroppen. Det glittriga bad-setet innehåller bland annat peeling cream, badbomber, duschtvål och badsalt. Alla med dofter av mjuk och varm vanilj.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Beskrivning

Askungen har tappat sin sko och nu har den fyllts upp till brädden med kvalitativa och förtrollande produkter. Den bär på 6 olika vårdande produkter för kroppen och erbjuder en stund av avkoppling och omtanke. Innehållet består av 210 ml duschtvål, 120 ml peeling cream, bodylotion, badbomber, badsalt samt en badsvamp. Alla i en mjuk och varm doft av vanilj. Med sin eleganta förpackningsdesign blir presenten en fröjd för ögat och blir en dekorativ detalj att bevara i badrummet. Vare sig det gäller ett varm och avkopplande bad, en uppfriskande dusch eller en renande peeling lever detta paketet upp till förväntningarna. En snygg och mysig present till alla kvinnor som tycker om att unna sig lite vård och spa-tid. Överraska henne med en present som tillåter henne att skämma bort sig själv!

Detaljer

  • Leveransen omfattar: 1 duschtvål, 1 × Peeling cream, 1 × badsvamp, 1 × Body Lotion, 3 × Badbomb, 1 × badsalt, 1 × förpackning i form av en sko
  • Behaglig vaniljdoft
  • Storlek: ca 28 × 17,5 × 11 cm (Pump-förpackning)
  • Vikt: totalt ca 1,1 kg (netto svamp: 20 g)
  • Färg: cream & Gold (förpackning)
  • Mängder: 210 ml (duschgel), 120 ml (peeling cream), 210 ml (Body Lotion), 3 x 15 g (Badbomber), 200 g (Badsalt)

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-10-21T19:39:46+00:00