Behöver du hjälp?

Glassbollen: gör din egen glass

555 kr
Inkl. skatt
- +
Lättare än så här är det inte att göra sitt egen glas! Fyll helt enkelt glassbollen med ingredienserna - och börja rulla. Dina bollkonster och dribblande kommer ge ett smarrigt resultat. Så coolt!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Ska det vara en kula glass…eller två…eller tre? Njut av glass i stora lass! Med den här bollen kan du känna dig som Zlatan och glasskung på samma gång. Redskapet är enkelt att använda. Den ena sidan av bollen fylls med färska ingredienser som grädde, mjölk och färsk frukt. Den andra sidan fylls med is. Rulla bollen och gör din snyggaste fotbollstrixs - sen är bara att vänta i 20 minuter. Letar du efter en present som sprider rullande glädje under varma sommardagar? Då är en glassboll ett perfekt val. Hemmagjord glass är makalöst gott och den här smarta glassgöraren kan även barnen använda!
 Presenten bjuder på kul design och himmelska smaker. En perfekt överraskning på till exempel namnsdagar och födelsedagar som firas med smaken av jordgubb, choklad och vanilj. En gåvan som träffar mitt i prick!

Detaljer

  • Färg: blå
  • Glassmaskin i form av en kula
  • Funkar utan el
  • Med receptbok ""Pure & Simple"" och exakta angivelser

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-12-07T12:19:16+00:00