Behöver du hjälp?

Festival Survival Kit

389 kr
Inkl. skatt
- +
Tänk dig att du befinner dig på festival. Allt är …lerigt och blött. Dessutom har du glömt necessären hemma. Som tur är finns det en enkel lösning på problemet, ett festival survival kit med både tandborste och multitool. Vädret kan vi dessvärre inte göra något åt.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Beskrivning

Att gå på festival kan vara en fantastisk upplevelse. Du får se dina favoritband, bo i tält och träffa massa sköna människor. Med detta överlevnadsset är du dessutom redo för det mesta. Setet rymmer allt som behövs för att hålla sig fräsch på ett lerigt festivalområde: regnponcho, resetandborste och tandkräm. Dessutom ingår ett praktiskt mulitool om du skulle behöva ta fram din händiga sida. Vem vet - kanske faller tältet ner och då är bra att ha ett ess i skjortärmen. Även öronproppar ingår vilket givetvis är a och o under en festival. Om du letar efter en kul liten present till kompisen eller tonåringen som ska åka på festival är det här ett prefekt val. Den kommer garanterat att bli uppskattad i både små och stora nödsituationer.

Detaljer

  • Innehåller: 1 × regnponcho (en storlek), 1 x Mulitool, 2 öronproppar, 1 × resetandborste, 1 x tandkräm, förpackade i snygg låda
  • Material: metall, plast (i huvudsak)
  • Färg: Silver (främst)
  • Mått: 14 x 10 x 3 cm

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-10-14T03:53:22+00:00