Need Help?

Elegant vinset med personlig bricka

725 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
Glädj vinälskaren en personlig present som förhöjer de gastronomiska upplevelserna. Gourmanden kan kanske namnet på många druvor och mängder av franska vindistrikt men detta set bär mottagarens namn. En personlig gåva som kommer att uppskattas på samma sätt som ett riktigt bra årgångsvin.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Upplevelsen av ett gott vin är högst personligt. Vi upptäcker ständigt nya aromer och vin väcker ofta många känslor. Därför är en personligt utformad present det perfekta valet för varje vinkonnonsnär. Detta set, som är graverat med ägarens namn, ger vinälskaren möjlighet av njuta av sina favoritdruvor från Chablis, Puligny-Montrachet och Chianti på ett elegant och personligt sätt. Detta set gör det möjligt att öppna, servera och lagra både vin champagne. Korkskruvens smarta hävarmsmekanism öppnar flaska enkelt och säkert i två steg. Därefter säkerställs en droppfri servering i karaff eller glas. Om du letar efter en personlig och exklusiv gåva till vinälskaren är det här det rätt valet. En stilfull present för till exempel bröllopsdagen, födelsedagen eller jubileet.

Detaljer

  • Innehåller: korkskruv med integrerad folieskärare, två serveringskärl i olika storlekar, vinförslutare för vinflaskor och champagne
  • Material: bambu
  • Mått: 38 x 30 x 8 cm
  • Inga specialtecken!
2019-12-12T14:30:03+00:00