Behöver du hjälp?

Barngrill med gravyr

445 kr
Inkl. skatt
- +
Här har du den hetaste barnpresenten på länge! Alla vet att övning ger färdighet så sätt barnen vid denna roliga grill och se hur deras skills utvecklas. Denna leksak ger barnen alla tillbehör och möjligheter för att komma så nära en verklig grillning som möjligt. En rolig leksak som funkar både inomhus och under alla årstider.
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Other customers bought

Beskrivning

Dessa grillar är inte gjorda för att laga riktig mat på men i fantasin är allting möjligt. Bara lägg på ett kol och leken kan ta form! Presenten består av 25 stora delar och till din hjälp har du en grill, glödhet kol, salt- och pepparkar, grillverktyg och mat. Dessa grillar är perfekta för inomhusbruk och går därför bra att använda under alla säsonger. Nu kan barnen börja tidigt med att finslipa sina grillkunskaper och en dag kunna ta steget över till en riktig grill. Barn älskar att leka med verklighetstrogna leksaker som får dem att känna sig stora och med denna grill kommer de kunna ha mycket skoj. Förutom allt detta får du också välja egen gravyr så att du kan skräddarsy presenten till den unga mottagaren. Överraska de små grillentusiastiska familjemedlemmarna med en egen och ofarlig grill. En rykande het present som kommer uppskattas av både små pojkar och flickor.

Detaljer

  • Ingår: 1 Grill byggnadsställning, En grill, 1 träkolsgaffel, 1 grilltång, 1 Salt och peppar shaker, 9 bitar av kol, 8 korvar, 2 biffar, 1 träbräda
  • Individuell gravyr på träskivan
  • Material: Trä
  • Inte lämplig för barn under 3 år – smådelar
  • Använd inte specialtecken för individualisering
2020-01-22T07:25:39+00:00