Behöver du hjälp?

3-i-1 det optimala upphängningsverktyget

165 kr
Inkl. skatt
DHL Express möjligt
- +
Brukar dina tavlor alltid hänga lite snett? Att placera något på väggen är inte det enklaste. Du behöver precsionsförmåga, tålamod och noggrannhet - eller det här smarta 3 i 1-verktyget!
Produkten har beställts hos vår leverantör och är inom kort åter i lager.

Beskrivning

Vi har säkert alla upplevt hur svårt det är att hänga upp en tavla eller hylla. Ett snett resultat är aldrig kul och dessutom riskerar du göra fula borrmärken i väggen. Med det här verktyget blir upphäningningen enkel. Använd måttbandet för att hitta den perfekta platsen och gör ett enkelt tryck med metallspetsen för att märka ut var hålet ska borras. Det inbyggda vattenpasset ser till att resultatet blir snyggt och rakt. Eftersom verktyget är liten och behändigt är det dessutom lätt ta det med dig. 3 i 1-verktyget passar perfekt som present till den händige men även till den inredningsintresserade vännen. Alla som tycker om att fixa därhemma kommer garanterat har mycket nytta av det här smarta grejen.

Detaljer

  • 3 i 1: Den ultimata upphängningsverktyget
  • Perfekt för upphängning bilder med meder
  • Mätning, riktning och märkning med ett enda verktyg
  • Liten och behändig
  • 3 funktioner: Måttband som kan förlängas till 1,83 m, vattenpass, och Märkare som gör märkning genom att trycka på en metallspets
  • Mått (inklusive skyddslocket .): 23 × 3,5 × 4,9 cm

Denna produkt har inga recensioner. Vill du skriva den första?

2019-11-14T19:41:37+00:00